HUIKEITA LEISKOJA JA EROTTUVAA MAINONTAA


Suunnittelemme visuaalisesti miellyttäviä ja toimivia yritysilmeitä kaikkiin medioihin. Oma tuotantomme sekä luotettavat kumppanimme toteuttavat asiakkaan toiveiden mukaisia pintaratkaisuja. Toimitamme painovalmiina lehti-ilmoitukset kirjapainotyöt, suurkuvat, messu- ja ulkomainonnan, mainosteippaukset sekä kaikenlaiset tilabrändäykset. 

Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme

  Visuaalisen identiteetin suunnittelu, graafinen suunnittelu

LOGOSUUNNITTELU JA YRITYSILME


Markkinointimateriaalien yhtenäinen visuaalinen ilme on välttämätön pohja yrityksen viestinnässä. Ajatuksella suunniteltu yritysilme on uskottava, toimii joka tilanteessa ja luo positiivisia mielikuvia yrityksestä sekä sen tuotteista ja palveluista.

Luomme yrityksellesi kokonaisvaltaisen visuaalisen identiteetin sisältäen esimerkiksi logosuunnittelun, graafisen ohjeistuksen, käyntikortit, lomakkeet, pakkaussuunnittelun sekä tuote-etiketit.

"Kiitos hyvästä ja joustavasta palvelusta, olen ollut tyytyväinen!"

Jukka Pesonen, Parkkivalo Oy

Yritysesitteen suunnittelu ja taittotyö

ESITTEET JA KUVASTOT


Toteutamme esitteet yksisivuisesta suorajakokirjeestä ja yritysesitteestä aina laajoihin tuotekatalogeihin. Tarpeen mukaan hyödynnämme hyväksi kokemiamme valokuvaajia ja tekstisuunnittelijoita. Painotyöstä vastaavat pitkäaikaiset ja luotettavat kirjapainokumppanimme, jotka tekevät ihmeitä tiukassakin aikataulussa.

"Ei riitä, että kopioidaan vanhaa, vaan asioiden pitää mennä koko ajan eteenpäin. Pidän lähestymistavasta, jossa työhön paneudutaan aidosti asiakkaan bisnes edellä."

Tommi Peltonen, ST-Koneistus

Diginäyttöjen suunnittelu, bussiteippaukset Tampereella

SUURKUVATULOSTEET ja myynninedistystuotteet


Ideoimme ja toteutamme yrityksen ilmeeseen istuvat messumateriaalit käden käänteessä. Laadukkaat roll-upit, monikäyttöiset banderollit, logot seinälle ja näyttävät messuseinät ovat meille tuttua puuhaa mainostulosteet.fi -liiketoiminnan kautta.

Suunnittelemme ja toimitamme omana tuotantona lähes mitä vain myynninedistämisratkaisuja painetuista t-paidoista autoteippauksiin ja levytulosteisiin.

"Värikkään kanssa asiointi on joustavaa ja mutkatonta. Yhteyshenkilömme Mikko Huovilainen oivaltaa ensimmäisistä sanoista mistä kulloisessakin projektissa on kyse ja mikä on tavoitteemme. Kaiken tekemisen keskellä osaan arvostaa luotettavaa kumppania, jossa mainostoimiston oivalliset ideat ja omat ennakkovisioni kohtaavat. Olemme varauksettoman tyytyväisiä yhteistyöhön."

Minna Saarela, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera

 Persoonallista kuvitusta ja  hahmosuunnittelua

PERSOONALLISIA KUVITUKSIA


Kaivatessasi ainutlaatuista ja erottuvaa kuvitusta, on graafikkotiimimme jo valmiina teroittamassa piirtokyniään. Olemme luoneet mm. veikeän hahmoperheen kansainväliseksi suuntaavalle Unelmakoulu-hankkeelle ja oppimisalustalle.

"Täytyy sanoa, että oikea ratkaisu tehtiin, kun lähdettiin teidän kanssa yhteistyöhön!"

CASE-ESIMERKKEJÄ ASIAKKAISTAMME


 

Pegasor Pegasor
Printti Digi
Robit Robit
Printti
tul tul
Printti Digi
Winco Winco
Printti Digi
Kalaneuvos Kalaneuvos
Printti Digi
Silvasti Silvasti
Printti Digi Video
Raitiotieallianssi Raitiotieallianssi
Printti Digi Video
Sato Sato
Printti
ST-Koneistus ST-Koneistus
Printti Digi Video
Hämeenkyrö Hämeenkyrö
Printti Video
Etera Etera
Printti
Elenium Elenium
Printti Digi
Koneosapalvelu Koneosapalvelu
Printti Digi
Hartela Hartela
Printti
Ars Ars
Printti Digi
Futuriot Futuriot