Videokampanja tyytyväisyystakuulla


Sininen ikoni tekstillä "Värikkään 100% tyytyväisyystakuu"

Arveluttaako videomarkkinoinnin ostaminen? Jos se mainosmies onkin kieli pitkällä nyhtämässä viimeisiä senttejä kukkarostasi? Nyt kannattaa kokeilla. Meillä on sinulle aika vastustamaton tarjous.

Suuntaviivoja mainosvideoon ja markkinointiin


Yritykset ovat nykyään kiitettävästi hereillä liikkuvan kuvan tehosta markkinoinnissa. Yksi nimenomaan videolle luonteva keino sanoman perille viemisessä on huumori. Viihteellinen markkinointi tehoaa silloin, kun se yllättää ja herättää tunteita. Varovainen konservatiivisuus on myrkkyä jos halutaan luoda jotain, mikä näkyy ja kuuluu. Markkinointibudjettia laskeskellessa kannattaa muistaa, että hyvä mainosvideo paitsi uppoaa asiakkaisiin, vahvistaa myös työnantajakuvaa. Säästöä rekrymarkkinointiin (ka-CHING)!

Löytyisikö tästä sulle sopiva videotuotanto?


Videopaketti mini

Mini: 1250 €

Pakettiin kuuluu aloituspalaveri etänä, etätuottaja, ohjaava kuvaaja ja jälkikäsittely.

Nyt riitti markkinamiehen höpinä. Haluan yksinkertaisen videon. Paikka, esiintyjä ja ajatus on valmiina. Tarvitsen vähän apua käsikirjoitukseen, kuvaajan ja laadukkaan leikkauksen. Eihän tämä nyt voi älyttömästi maksaa?”

NO EI! Kun sinulla on tarkkarajainen tarve, jonka me autamme toteuttamaan.

Mihin soveltuu?

  • “Puhuva pää” -videot (esim. referenssi ja case videot)
  • Suoraviivaiset max. 4h pituiset taltioinnit yhdellä kameralla (esim. seminaarit, avajaiset)

Katso esimerkki


Videopaketti dynamo

Dynamo: 3000 €

Kirkastetaan ideasi ja suunnitellaan toteutus yhdessä. Olet itse aktiivisessa roolissa. Tuottaja on kuvauksissa mukana ohjaamassa. Päivä suunnittelua, yksi kuvauspäivä.

“Haluan markkinoida tuotettani/palveluani suoraviivaisesti, muttei kliseisesti. MISTÄÄN TENERIFFAN KUVAUKSISTA EN MAKSA, TIEDÄN METKUNNE! Mitä se maksaa ja mitä sillä hinnalla saa?!”

Selvä peli! Dynamolla me se tehdään.

Mihin soveltuu?

  • yksinkertaiset selitysvideot
  • palvelukuvaukset
  • tuote-esittelyt
  • kevyet animaatiot

Katso esimerkki


Videopaketti viraali

viraali: 5000 €

Hoidamme ideoinnin, suunnittelun ja käsikirjoituksen tarpeitasi kuunnellen, tuloksena jotain taatusti uniikkia. Tämän budjetin tuotannot ovat omiaan someen ja nettisivuille. Kaksi päivää suunnittelua, yksi kuvauspäivä.

“Älkää mainosvampyyrit lässyttäkö, ei minun tätä kuulu suunnitella, teidänhän se pitäisi tietää, miten meidän tulee näkyä. Hauska pitää olla ja sellainen, että siitä puhutaan. Hinta pöytään!”

Eli jotain selkeästi erottuvaa. Hoidetaan homma!

Mihin soveltuu?

  • Brändivideot
  • Kampanjat
  • Kevyet TV-spotit

Katso esimerkki


Katso tästä videoreferenssit