Toimisto tai myymälä kaipaa freesausta ja brändinmukaista ilmettä?

Toimitilasi heijastelevat yrityksesi olemusta ja henkeä. Millaisen vaikutelman sinun tilasi antavat asiakkaille ja työnhakijoille – taikka työntekijöillesi? Me suunnittelemme ja toteutamme tilojesi brändäyksen alusta loppuun, asennusta myöten.

Teemme työt sisä- ja ulkopinnoilla ja olemme mielellämme yhteistyössä sisustusarkkitehtien kanssa. Saat meiltä myös suosituksia loistavista kumppaneista, jos projekti vasta siintää tulevaisuudessa. 

Meiltä saat kaipaamasi kokonaisuuden suunnittelusta ja tuotannosta aina asennukseen ja myös erilaisiin purkutöihin. Johdamme kaikki toteuttamamme projektit itse ja kelpuutamme vain kokeneita ammattilaisia asennustöihin.

Poimintoja tilabrändäyksestä

Fimlab laboratoriot

Toteutimme Fimlabin yli 100 toimipisteen brändiuudistuksen, jossa yhtenäistettiin näytteenottopisteiden visuaalinen ilme. Vastasimme projektijohdosta, materiaalien valmistuksesta ja asennuksesta.

Aito Säästöpankki

Toteutimme useamman toimipisteen tilabrändäyksen, joissa uudistettiin ikkunateippaukset ja LED-valomainokset. Kohteitamme ovat mm. Tampereen Hämeenkatu sekä Ylöjärven ja Kangasalan toimipisteet.

Novatron

Brändäsimme uusien toimitilojen seinä- ja ikkunapinnat sekä paransimme taukotilojen ääneneristystä ja samalla viihtyisyyttä tulostetuilla canvas-tauluilla.

Finla Työterveys

Finlalle olemme pitkäaikaisessa yhteistyössä brändänneet useita kohteita pitkin Suomea, uusimpina Helsingin Kampin ja Turun keskustan toimipisteiden opasteet. Finlalle olemme tehneet myös valomainoksia ja isoja ikkunateippauskokonaisuuksia.