Imagonluontia, viihtyvyyttä – ja tuottavuutta


Viihtyvyys lisää tuottavuutta, ja siksi tilasuunnittelu on fiksu idea myös työntekijöiden puolella. Karussa teollisuus­hallissakin voi kohentaa me-henkeä kohtuu­kustannuksin vaikkapa seinään asennetuilla isoilla fiiliskuvilla. 

Asiakastilat voi saada edustamaan tyylikkäästi brändiäsi pienilläkin konsteilla, vaikkapa ikkunateippauksin, taustavalaistulla logolla aulassa tai näyttävällä kuvaseinällä neukkarissa. 


Levytulosteet

Levytulosteet

Muotoon leikatulla ja pinnasta tulostetulla levyllä saadaan seinäpintaasi helposti näyttävyyttä. Materiaalivalikoimaa riittää paksuuksissa 3–40 mm, samoin pintoja alumiini­komposiitista akryyliin ja vaahtomuoviin. Toteutukset voidaan kiinnittää tapeilla irti seinästä tai tiputtaa roikkumaan katosta.

Yleisimpiä levyllä toteutettavia töitämme ovat irtokirjainlogot, opastekyltit ja messuosastojen seinämät.


Teippi- ja tarratulosteet

Teippitulosteet

Teippaamalla saadaan tiloihisi näyttävia seinä- ja ikkunapintoja. Käytämme korkealuokkaisia materiaaleja, jotka laminoidaan tarpeen mukaan matta- tai kiiltäväpintaisiksi.

Yleisimpiä teipeillä toteutettavia kohteita ovat seinäpinnat, kuten neuvotteluhuoneet ja aulat, sekä teollisuushallien seinät, joissa viihtyisyyttä ja me-henkeä voidaan kohottaa näyttävillä valokuvilla tai grafiikoilla.


banderollit ja kangastulosteet

Banderollit ja kankaat

Suunnittelemme tarpeidesi mukaiset banderollit, muut somisteet ja mainoskankaat sisätiloihin ja ulkokäyttöön. Sisätiloihin sopivat usein kevyet sisustuskankaat, jotka myös toistavat värit laadukkaasti. Ulkotiloihin valitaan käyttö­kohteesta riippuen joko tuulta lävitseen päästävät tai umpinaiset ratkaisut.

Viimeistelemme tulosteet käyttökohteen mukaan reuna­vahvikkein ja purjerenkain tai erilaisin kujin ja nauhoin. Saat meiltä myös telineet ja kiinnityskiskot.


Messuosasto suunnittelusta asennukseen

Messuosastot

Toimitilabrändäyksen ohella messuosastojen suunnittelu ja toteutus ovat perinteisiä vahvuuslajejamme. Tuotannosta vastaa suurkuvayksikkömme Mainostulosteet.fi, ja asennustöihin huolimme tietenkin vain kokeneita ammattilaisia.