Hyvin suunnitellut verkkosivut

Verkkosivustokin tarvitsee hyvät perustukset

Verkkosivuprojekti lähtee lähikontaktista. Istutaan alas ja mietitään, mikä on sivujen tarkoitus. Mitä haluat saavuttaa, keitä haluat puhutella ja mihin sävyyn. Kun yrityksesi olemus ja tavoitteet on hahmotettu, ollaan jo pitkällä. 

Meitä ei pelota rakentaa isojakaan monikielisiä sivustoja: meillä on sen verran osaamista omasta takaa, että kinkkisiäkin virityksiä ja integraatioita vaativat saitit saadaan toimimaan mallikkaasti.


Wordpress-osaaja

Vankkaa WordPress-osaamista

Värikkään väellä on vuosikausien kokemus sivustojen suunnittelusta ja toteutuksesta WordPress-ympäristöön. Sen sijaan, että käyttäisimme hajuttomia ja mauttomia valmisteemoja, luomme sinulle omannäköiset teemat.

Varmistamme, että sivut latautuvat nopeasti ja ovat skaalautuvia, jolloin teemaa voidaan jatkokehittää muuttuvien tarpeittesi mukaisesti. Tämä antaa vapaammat kädet myös visuaaliselle suunnittelulle.


Woocommerce verkkokauppa

WooCommerce-verkkokauppa avaimet käteen toimitettuna

WooCommerce on WordPressin päälle rakennettu verkkokauppa-alusta, joka voidaan rakentaa osaksi verkkosivustoa. Olemme valinneet sen teknologiaksemme helpon kehityksen ja integroitavuuden vuoksi.


Nopea palvelintila ja sivujen ylläpito

Huippunopeat palvelimet

Käytämme kotimaisen UpCloudin huippunopeita LiteSpeed-palvelimia. Olemme rakentaneet niille oman optimoidun, suojatun WordPress-alustan, jolla sivustot toimivat salamannopeasti. Palvelimet sijaitsevat Suomessa ja niiden sisältö varmuuskopioidaan päivittäin.


Virallinen Google-partneri

Olemme Google Partner -kumppani, ja verkkosivustoasi rakentaessa pidämme tietysti huolta hakukoneystävällisyydestä ja Google-analytiikan perustekniikan käyttöönotosta. 

Luonnollisen näkyvyyden lisäksi Google-mainonta on tehokas konsti uusien asiakkaiden tavoittamiseen. Olemme tehneet Googlessa mainostamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja läpinäkyväksi hakusanamainontapaketeilla.

    Tilaa esite tästä!    Somekanavat haltuun

    Sosiaalinen media on erinomaisen kustannustehokas markkinointikanava jossa viestisi voidaan kohdentaa juuri oikealle kohdeyleisölle, niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

    Jos yrityksesi ottaa vasta ensiaskeleita esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä tai LinkedInissä, autamme sinua halutessasi tilin perustamisessa ja vauhtiin pääsemisessä. Voit ulkoistaa myös somen sisällöntuotantoa meille. On kuitenkin hyvä muistaa, että pitkäjänteinen menestys somemaailmassa edellyttää yritykseltäsi aitoa, jatkuvaa läsnäoloa.