Haluatko tyylikkäät, selkeät ja nopeasti toimivat verkkosivut


Verkkosivut ovat Värikkään perinteisin osaamisalue yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme suunnitelleet satoja yrityssivustoja ja kymmeniä verkkokauppoja. Teknologiana käytämme pääasiassa WordPress- ja WooCommerce-alustoja. Omat ammattilaiset ovat olleet sovelluskehityksemme perusta alusta lähtien.

Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme

Responsiiviset kotisivut

Verkkosivusto on tärkein markkinointikanavasi


Tarvitsetko kevyen käyntikorttimaisen kotisivun vai laajan sivustokokonaisuuden kahdeksalla eri kielellä ja integraatioilla? Molemmat – ja kaikenlaiset niiden väliltä – suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon.

Esimerkkejä toteutuksistamme

Kalaneuvos.com Kalaneuvos.fi Meripelastusseura ry TUL Ry Dunlop Hiflex Raami Arkkitehdit Silvasti Raitiotieallianssi Futuriot Contract Mill Telatek Service Rauman Kaupunginteatteri Quva Flow Europörssi Pikespo Invest Suvi Salmi Dance Company Tokeen Liikenne

"Ei riitä, että kopioidaan vanhaa, vaan asioiden pitää mennä koko ajan eteenpäin. Pidän lähestymistavasta, jossa työhön paneudutaan aidosti asiakkaan bisnes edellä."

Tommi Peltonen, ST-Koneistus

WordPress-julkaisujärjestelmän vahvaa osaamista toteutuksesta ylläpitoon

Vankkaa wordpress-osaamista


Värikkään väellä on vuosikausien kokemus sivustojen suunnittelusta ja toteutuksesta WordPress-ympäristöön. Emme käytä valmisteemoja, vaan luomme sinulle omat teemat. Varmistamme että sivut latautuvat nopeasti ja ovat skaalautuvia, jolloin teemaa voidaan jatkokehittää muuttuvien tarpeittesi mukaisesti. Tämä antaa vapaammat kädet myös visuaaliselle suunnittelulle.

"Täytyy sanoa, että oikea ratkaisu tehtiin, kun lähdettiin teidän kanssa yhteistyöhön!"

Kati Toivonen, Telatek Service Oy

Verkkokaupan suunnittelu ja tekninen toteutus

WooCommerce-VeRKKOKAUPPA


WooCommerce on WordPressin päälle rakennettu verkkokauppa-alusta, joka voidaan rakentaa osaksi verkkosivustoa. Olemme valinneet sen teknologiaksemme helpon kehityksen ja integroitavuuden vuoksi.

Esimerkkejä toteutuksistamme

Poreamme.fi Aromikekkerit Koneosapalvelu Wavemotor Renos eChargie Suttisen Tila Meripelastusseura Ry Simpukka Ry Ratamaksut

"Kiitos loistavasta työstä brändimme eteen, uusi verkkokauppa uudistui Värikkäällä toiveidemme mukaisesti."

Roosa Blom, tamperelainen kierrätysdesignin edelläkävijä


Huippunopeat
 palvelimet 


Käytämme kotimaisen UpCloudin huippunopeita LiteSpeed-palvelimia. Olemme rakentaneet niille oman optimoidun, suojatun WordPress-alustan, jolla sivustot toimivat salamannopeasti. Palvelimet sijaitsevat Suomessa ja niiden sisältö varmuuskopioidaan päivittäin.

Sosiaalisen median kampanjat ja sovellukset

SOSIAALINEN MEDIA


Some-kampanjat ja -sovellukset ovat meille arkipäivää. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet mm. Facebook-kampanjoita ja ylläpitäneet asiakkaidemme Twitter- ja LinkedIn-tilejä uutisseurantoineen.

"Värikäs on joustava, nopea ja ajan hermolla."

CASE-ESIMERKKEJÄ ASIAKKAISTAMME


 

Pegasor Pegasor
Printti Digi
tul tul
Printti Digi
Winco Winco
Printti Digi
Kalaneuvos Kalaneuvos
Printti Digi
Silvasti Silvasti
Printti Digi Video
Raitiotieallianssi Raitiotieallianssi
Printti Digi Video
ST-Koneistus ST-Koneistus
Printti Digi Video
Elenium Elenium
Printti Digi
Koneosapalvelu Koneosapalvelu
Printti Digi
Ars Ars
Printti Digi
Futuriot Futuriot