>

18.10.2017

Syksyn satoa Värikkäältä

Värikkään väki on tänäkin syksynä ahkeroinut asiakkailleen aimo määrän verkkosivuja. Seuraavassa niistä muutamia poimintoja eri toimialoilta: paikannusteknologiaa, keskusvoitelua, hankinta-asiantuntijapalvelua ja terästeollisuuden alihankintaa.

Exafore on nuori paikannusteknologian palveluita tarjoava yritys, joka suuntaa määrätietoisesti maailmanlaajuisille markkinoille. Siksi aloitimmekin sivuston suunnittelun kilpailijakartoituksella, jossa Exaforen pääviestiä haettiin ja peilattiin alan muita kansainvälisiä huippuyrityksiä vasten.

Keskusvoitelu pidentää koneiden käyttöikää ja säästää kustannuksia teollisuudessa, raskaassa kalustossa ja muun muassa tuulivoimaloissa. Qtec Engineering on alan asiantuntija, joka toimittaa myös kääntökehiä ja kierukkavaihteita. Samaan syssyyn Qtec sai uuden sloganin.  

Julkisiin hankintoihin osallistuminen voi juridiikkaan vihkiytymättömälle yritykselle olla aikamoista hepreaa. Apua tähän tarjoaa PTC Services, joka on julkisten hankintojen johtava asiantuntija Suomessa. Toteutimme heille laajan sivuston, johon kuuluu myös kirjautumista edellyttävä tietopalveluosio.

XO Metal, parkanolainen alihankintakonepaja, palvelee terästeollisuutta laajalla skaalalla: valmistamalla yksittäiskappaleita tai kokoonpanemalla kokonaisia tuotteita testauksineen. Tarvittaessa firma hoitaa koko prosessin alkuideasta valmiiseen tuotteeseen asti.

Ja niin muuten hoidamme mekin, mitä verkkopalveluihin tulee! Tätä kirjoittaessa suunnittelupöydällä on muun muassa valtakunnallinen vapaaehtoisjärjestö, sähköyhtiö, urheilun keskusjärjestö, ja monenlaista muuta. Palataan niihin myöhemmin.