Painotuote on kelpo käyttöliittymä


Lehti on formaatti, johon on vaivatonta tarttua. Kahvipöydässä istuessa ammattilehteä vähintään selaillaan, ja jos se on hyvin tehty, kiinnostavasti kirjoitettu ja näyttää houkuttelevalta, siihen syvennytään. Henkilöstölehti taas firmasta uutisoidessaan myös sitouttaa: se on säännöllisesti postiluukusta putkahtava mukava muistutus työnantajalta siitä, että kuulumme kaikki samaan porukkaan.

Painettu esite on myös edelleen lyömätön myyntityössä ja messuilla, kunhan kaikki on loppuun asti mietitty: timanttinen sisältö ja taitto, edustavat kuvat, ja miellyttävältä tuntuva paperi. Me autamme kernaasti!


Brändi-ilme ja visuaalinen identiteetti

Brändi-ilme

Yhtenäinen visuaalinen ilme on yrityksesi viestinnän välttämätön perusta. Ajatuksella suunniteltu yritysilme on uskottava, toimii joka tilanteessa ja luo positiivisia mielikuvia yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi.

Me luomme yrityksellesi visuaalisen brändi-ilmeen haluamassasi laajuudessa, logosuunnittelusta graafiseen ohjeistukseen ja kokonaisvaltaiseen brand bookiin asti.


Esitteet ja kuvastot

Esitteet ja kuvastot

Tarvetta tuote-esitteelle, yritysesitteelle, suorajakokirjeelle, satasivuiselle katalogille? Käänny toki puoleemme. Ammattilaisemme toteuttavat toiveesi ja neuvovat mielellään myös sopivimman formaatin ja paperilaadun valinnassa. Painotyöstä vastaavat luotettavat kirjapainokumppanimme, jotka tekevät ihmeitä tiukassakin aikataulussa.


Asiakaslehdet

Asiakaslehdet

Me lähdemme siitä, että hyvän asiakaslehden pitää olla kiinnostava muidenkin kuin kohdeyleisön ammattilaisten silmissä. Siihen tarvitaan näkemyksellistä sisällöntuotantoa, näyttävää taittoa ja vahvaa kuvitusta – laadukasta paperia ja painojälkeä unohtamatta.

Sekin kyllä sopii, että saamme sisällöt valmiina, jolloin meidän tontillemme jää taitto ja muu visuaalinen puoli.