Kukkuu!
Graafinen
suunnittelija!

Lue lisää

Sinäkö se olet, graafinen suunnittelijamme?

Huom! Hei! Obs! Nyt kävi niin että paikka on täytetty!
Kiitos hakijoille – olitte kaikki mahtavia. Palataan toisella kertaa!

 

Marianne ja Kati pyysivät kirjottamaan että he tarvitsevat työkaverin. 

Kati ja Marianne ovat AD:itä. Sinun ei tarvitse välttämättä olla taidetirehtööri - otamme intoa piukeina vastaan yhtä lailla graafisen suunnittelijankin.

Toimenkuvanasi on ihan normisetti mainostoimiston visutyötä printistä digimaailmaan. Verkkosivustoja suunnitellessa kököttelet jonkin verran fronttikoodareiden kanssa, eikä haittaa vaikka pystyisit järkevään kommunikointiin copynkin kanssa. Ja mikäli tykkäät ilmavista taitoista ja jos tekstikappaleiden haulikot ja hiomattomat kerningit aiheuttavat puistatuksia, saat tarran.

Tässä tulee se kohta jossa luetellaan mitä työkaluja sinun pitäisi hallita: Photari, Illu, Inkkari. Ai niin Marianne tuolta huikkasi vielä että Officenkin parissa pitäisi pärjätä (ei omassa käytössä, mutta asiakkaat joskus haluavat nättejä dokumenttipohjia). Ja juuri saimme korvanappiimme viestin Helsingin toimistolta, että Joni (se ei ole AD, mutta silti hypylöi graafisia materiaaleja usein) antaa toisen tarran, mikäli vielä lisäkarkkina kykenisit editoimaan videoitakin.